Ibiza Boat Party

Waarom een boat party de perfecte aanvulling is voor jouw vakantie in Ibiza

Ibiza: één van de meest populaire Balearische eilanden. Beroemd om haar internationale uitgaansleven en daarmee niet onverwachts bezocht door duizenden levensgenieters ieder jaar. Naast de opzwepende muziek en hippe strandclubs die langs de gehele kustlijn van Platja d´en Bossa niet te missen zijn, kun je jouw vakantie nóg completer maken. Nieuwsgierig? Stel je voor dat je dansend op een dek staat, links van je een drankje en rechts van je jouw vrienden. Inderdaad, jouw eigen Ibiza boat party! Omdat Nautal een grote variatie aan boten aanbiedt, hebben wij zorgvuldig een kleine selectie gemaakt zodat je zo snel mogelijk de perfecte boot vindt voor jouw vakantie, jouw vrienden en jouw feestje.

Geniet van een boat party

Huur een boot voor een exclusieve en onvergetelijke boat party!

Motorboot

Huur een motorboot in Ibiza met je vrienden en vaar weg vanaf Port d´Eivissa of Port de Sant Antoni op een onvergetelijke excursie. Met een krachtige motor is deze boot perfect voor een kleine ontdekkingstocht over de Mediterraanse zee. Omdat de boot wat lager in het water ligt, kun je kustgebieden en de stranden heel makkelijk bereiken. Perfect om verborgen grotten te ontdekken, waarbij je ook de onderwaterwereld in kunt duiken.

Aan boord van de Sunseeker Apache 45, geniet je van een heerlijke zomerse bries terwijl je met een glas ijskoude champagne in je handen staat. Klinkt dat als muziek in je oren? Deze motorboot beschikt ook over een iPod dock, een CD-speler, MP3 dock en speakers. Genoeg reden dus voor je eigen Ibiza boat party!

Met plaats voor 13 personen en luxe faciliteiten, heb je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en exclusieve boat party in Ibiza. Nog niet overtuigd? Een schipper zit bij de prijs van deze Sunseeker inbegrepen, en kan jou via de mooiste routes de beste bestemmingen van Ibiza laten zien.

Geniet van Ibiza op een van onze boten

Ontdek de Mediteraanse zee met een glas champagne in je hand

Catamaran

Catamarans zijn door de ruimte onder het dek én genoeg plek voor de zon op het dek ideaal voor boat parties. Het net tussen de romp en de boog van de Belize 43 biedt een uitgelezen plek om te zonnen en te ontspannen. Met een lengte van 13.5m, plek voor 12 personen en uitgerust met speakers die je via de ingebouwde MP3- en CD-speler kunt bedienen, heeft de Belize 43 alles wat jij nodig hebt om een feestje te bouwen.

Bang om zeeziek te worden? Niet nodig! Door de meerdere rompen die meer stevigheid en veiligheid met zich meebrengen, zijn catamarans een van de kalmste boten op zee. Een ideaal alternatief dus! Net als motorboten, liggen catamarans lager in het water waardoor ook deze boot ideaal is voor een klein uitstapje naar een afgelegen baai in Ibiza. Doe je voordeel met deze uitgeruste catamaran om jouw vakantie in Ibiza compleet te maken!

Huur een catamaran en geniet van Ibiza

Feest op deze dansvloer voor een onvergetelijke Ibiza ervaring

Zeilboot

Hoe zou je het vinden om zeilend de zonsondergang tegemoet te varen met jouw vrienden? Een zeilboot huren is één van de leukste manieren om de ultieme, nautische ervaring te beleven. De 14m lange Amica 44 is jouw beste avontuurlijke optie om met maximaal 11 personen langs de prachtige baaien van Ibiza te zeilen. Een ervaren schipper zal met jullie zeilen vanaf Portinax, een prachtig vakantie resort in het noorden van Ibiza, richting de open zee terwijl jij relaxt en geniet van de prachtige zeiltocht.

Terwijl je je bevindt op het zonovergoten dek en geniet van gekoelde drankjes rechtstreeks uit de koelkast van de boot, zeilt de Amica 44 langs de meest schilderachtige baaien van Ibiza. Wil je even afkoelen in het azuurblauwe heldere water? Geen probleem. Deze zeilboot draagt verschillende extra´s met zich mee zoals een kayak en snorkeluitrusting. Geniet van de tocht, en luister naar je eigen muziek via de ingebouwde speakers en MP3- en CD-speler.

Zeilend genieten van Ibiza

Vaar de zonsondergang tegemoet met één van onze zeilboten

Weet jij al wanneer je de ultieme boat party in Ibiza wilt beleven? Neem contact op met Nautal en wij zullen jou helpen de beste boot te vinden voor een onvergetelijke ervaring voor jou en al jouw vrienden.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *