Alweer nieuws! Nautal is nu lid van de Click&Boat Group

We zijn verheugd aan te kondigen dat we nu deel uitmaken van Click & Boat Group. Samen met Click & Boat Group streeft de nieuwe organisatie naar een omzet van 100 miljoen euro in 2021, vergeleken met 50 miljoen euro behaald in 2019.

“Sinds de oprichting van beide bedrijven is er een gemeenschappelijke basis gedeeld en zijn de synergieën tussen Click & Boat en Nautal zeer sterk. Met de overname van Nautal opent Click & Boat een nieuw hoofdstuk in zijn ontwikkeling en bereikt het voldoende omvang om de service van uitstekende kwaliteit te blijven promoten”, legt Jérémy Bismuth, medeoprichter van Click & Boat uit.

Onze CEO, Octavi Uyà, is van mening dat “de overname van Nautal het mogelijk maakt dat de Click & Boat Group een internationaal model en referentie wordt op het gebied van nautisch toerisme op internationaal niveau. Tegelijkertijd wordt Nautal een strategische partner dankzij ervaring en een verbeterd aanbod in belangrijke markten.”

Bij Nautal zijn we enthousiast over de toekomst. We hebben de afgelopen 5 jaar een omzet van meer dan 10 miljoen euro behaald met een vloot van meer dan 31.000 boten in 67 landen. Ons team blijft actief vanaf ons hoofdkantoor in Barcelona. Met behoud van onze identiteit zullen wij daar doorgaan met onze activiteiten en ons best doen om een geweldig vaarseizoen te garanderen, ondanks de COVID-19 crisis.

We vertrouwen erop dat deze samenwerking het aanbod van onze diensten zal verbeteren en meer mensen van de zee zal laten genieten. We verwachten en streven naar completere gebruikerservaringen. Er zal nog meer variatie in de vloot zijn en booteigenaren zullen hun boten nog gemakkelijker kunnen verhuren door meer online zichtbaarheid. Ook zullen booteigenaren profiteren van aanvullende diensten zoals geavanceerde planning- en managementtools.

We hopen u binnenkort meer updates te geven.

Het Nautal Team

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *