Dagverhuur Ibiza

Dagverhuur Ibiza

Ibiza, het kleine Spaanse eiland in de Middellandse Zee staat algemeen bekend als het feesteiland voor toeristen over de hele wereld. Naast een bruisend nachtleven heeft het Balearische eiland nog veel meer te bieden. Rustige baaien met turquoise wateren en prachtige flora en fauna zoals de dennenbossen, die het hele jaar door als een groene deken over het rotsachtige eiland ligt, maken van het landschap van Ibiza iets heel bijzonders. Eén van de beste manieren om Ibiza te verkennen is per boot, zoals de vele verborgen stranden en baaien die alleen per boot te verkennen zijn.

Dagverhuur Ibiza

Baai Cala Salada, Ibiza

Als u een vaarbewijs bezit kunt u het eiland op eigen houtje verkennen. Huur bijvoorbeeld een motorboot in Port d’Eivissa, Marina Botafoch of de belangrijkste haven van Ibiza-stad en ontdek de ongerepte baaien zoals Cala Salada, Cala Conta, Cala Bassa of Las Salinas. Als alternatief, wanneer u geen vaarbewijs bezit, kunt u een kleine rib huren die plaats biedt voor 4 tot 6 personen.

Voor wie liever wat rustiger langs de kust wil varen, is een dagtrip per zeilboot of catamaran een hele goede optie. Vraag de lokale verhuurder naar een mooie dagtocht, of bepaal zelf in welke baai u de catamaran of zeilboot gaat ankeren.

Dagverhuur rib

Afhankelijk van de grootte kunt u een rib huren zonder vaarbewijs. Over het algemeen zijn ze zeer eenvoudig te hanteren, goedkoop en bovendien geschikt om overal te ankeren.

Dagverhuur Ibiza

Wanneer men met grotere groepen op vakantie is, is de optie aanwezig om 2 of 3 rib boten tegelijken te huren.

Als tip voor een bestemming raden wij u de prachtige en ongerepte baai van Cala Salada aan, die in ongeveer een half uur te bereiken is vanaf Sant Antoni.

Dagverhuur zeilboot

Ibiza staat bekend om haar prachtige zonsondergangen. Wat is er beter dan hiervan te genieten op een zeilboot met een glas wijn of een cocktail?

Dagverhuur Ibiza

Dagverhuur catamaran

Wie op zoek is naar een iets exclusievere dagtocht, moet overwegen om een catamaran te huren. Dit is ook ideaal voor grotere groepen.

De catamaran fabrikant Lagoon behoort niet voor niets tot een van de meest favoriete catamaran merken ter wereld. Deze catamarans staan vooral bekend om de ruimtelijkheid en comfortabele vaareigenschappen.

Dagverhuur Ibiza

Evenement catamarans

Wilt u een bezoek aan Ibiza combineren met een speciale gebeurtenis, zoals een verjaardag, een zakelijk evenement of een bruiloft, dan kunnen wij u event catamarans bieden

Dagverhuur Ibiza

Wij hopen dat we uw interesse in een dag charter op Ibiza hebben kunnen wekken. Wilt u nadere gegevens over een boeking of een speciale boot opvragen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen naar info@nautal.nl.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste boot voor uw vakantie op Ibiza!

Opmerkingen of suggesties zijn natuurlijk zeer welkom 🙂