Creëer nu je eerste Flash Offerte! 

Flash Offerte Nautal

Begin nu met last minute verhuren!

Wordt je er ook zo moe van om je boot maar een beetje in de haven te zien dobberen? Hoor je liever het gelach van mensen die genieten op jouw boot? Laten ons jou helpen met een nieuwe dienst die je precies dit laat doen, de Flash Offerte! Vanaf nu kun je last minutes charters aanbieden die plaats kunnen vinden in de komende drie dagen. Dit betekend dat je vanaf nu vaker je boot zult verhuren. Een ander groot voordeel van deze optie is dat jouw boot op een van de top posities komt op onze website. Oke, even herhalen, de klanten zullen dus niet alleen jouw boot als eerst zien op Nautal, maar je hebt nu de kans dat jij jouw boot nóg vaker verhuurdt? Waar wacht je nog op!

 

Bij Nautal zijn wij gewend aan last minute aanvragen voor over drie dagen, morgen of zelfs voor vandaag! Wij realiseerde ons dat we dit konden omzetten in een positief, snel en makkelijk process. Het enige wat nodig is zijn een paar klikken. Jij bevordert jouw last minute aanbiedingen en de klanten hebben een mooie last minute aanbieding! Gelukkige eigenaar, gelukkige klant, gelukkig Nautal.

Flash Offer Nautal

Maximale zichtbaarheid voor jouw boot

Met een aantrekkelijke korting van 30% wordt jouw boor automatisch geplaatst in de top posities op Nautal. Het zal de klant ook aanmoedigen om voor jouw boot te kiezen in plaats van voor die van een andere eigenaar. Omdat wij klanten vragen om hun ervaring met ons te delen heb je ook nog eens de kans om helemaal bovenaan te komen. Hoe dan? Wanneer klanten jouw en je boot een hoge score geven, zal jouw positie nog harder stijgen. Dubbele winst dus!

Boot Ibiza Flash Offerte

Verhuren binnen 3 dagen

Denk er wel aan dat de Flash Offerte alleen werkt wanneer je boot ook echt beschikbaar is binnen de komende drie dagen. De duur van de huurperiode maakt dan weer niets uit, zolang de check-in  maar binnen nu en 3 dagen is. Jij verliest geen vrije dagen en onze klanten krijgen een last minute deal. WIN WIN!

 

Offer limiet per boot

Let op; alleen één actieve Flash Offerte is mogelijk per boot.

Boot Formentera Flash Offerte

Verplichting tot beschikbaarheid

Als u toch de boot die je voor een Flash Offerte hebt staan verhuurd op een andere wijze, dan kunt u het aanbod annuleren om overboeking en teleurstelling te voorkomen. Wij zouden ook verdrietig zijn als we een boot misliepen, terwijl we al een aanbetaling hadden gedaan!

 

Wordt betaald tijdens de check-in

Wanneer er een reservering wordt geplaatst betaald de klant alleen de commissie aan ons. Dit betekend dat jij jouw geld krijgt op de dag van check-in. Op deze manier kunnen wij eventuele banktransacties vermijden en heb jij sneller je geld!

Backoffice Nautal

Backoffice Nautal

Activeer je aanbieding gratis!

Mocht je het nog niet weten. Het activeren van Flash Offertes kost je helemaal niets! Hup Hup, wind in de zeilen!

Link Flash Offerte

 

Je hoeft alleen nog maar in te loggen en de Flash Offerte aan te maken. Het kost je trouwens minder dan 5 minuten, dus ook nog eens lekker snel!

Kies de boot die je graag als Flash Offerte wilt aanbieden, laat ons weten of de boot beschikbaar is voor; morgen, overmorgen of in 3 dagen. Voeg je korting toe en klaar! Easy peasy!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *