Boot huren Griekenland

Griekenland vanuit een uniek perspectief

Griekenland, een van de meest populaire bestemming onder toeristen, wordt steeds vaker per boot bezocht. En dit niet zonder reden, een boot biedt de mogelijkheid om te pendelen tussen een groot aantal bezienswaardigheden terwijl de auto uw keuze naar enkele plekken  limiteert….

Athene, Ionische Eilanden, Sporaden Eilanden zijnde het beste voorbeeld. Vandaag presenteren wij waarom een boot huren in Griekenland een vakantie ervaring biedt vanuit een uniek perspectief, de zee.

De zee, een uniek perspectief

Een boot huren in Griekenland is de beste manier om te genieten van de Griekse kust. Griekenland wordt omringd door 3 zeeën, deze zorgen ervoor dat dit land over 1350 kilometer aan kustlijn heeft, bestaande uit prachtige stranden en paradijselijke baaien. De Egeïsche Zee, de Ionische Zee en de Middellandse Zee zorgen ervoor dat varen in Griekenland een werkelijk genot wordt.

Een catamaran huren in Griekenland of een zeilboot huren in Griekenland is een goed plan voor de avontuurlijke vakantieganger maar ook voor degene die op zoek zijn naar een rustige vakantie, ver weg van de drukke steden. De golven voelen is voor velen een heerlijke ervaring, samen met het uitzonderlijk uitzicht, biedt een vaarvakantie de perfecte gelegenheid voor ons avonturen album.

Boot huren Skiathos

Kiest u om langs de Griekse kust te varen? Dan heeft u keuze aan verschillende vertrek havens. Een van de beste bestemmingen voor de beginnende schipper in Griekenland is Skiathos. Wanneer u besluit een boot te huren in Skiathos wordt de haven Marina Skiathos het afvaart punt. Een haven met privé karakter die makkelijk te bereiken is. Verder beschikt deze over 350 aanmeerpunten voor elke soort boot met een maximale lengte van 65m.

Boot huren in Corfu

Desalniettemin, zijn er naast Skiathos nog andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld Lefkas Marina, een sporthaven die beschikt over 620 aanmeerpunten voor boten tot 45 meter en waar veel watersportactiviteiten te beoefenen zijn.

Ook kunt u kiezen voor Alimos, hier is Alimos Marina te vinden. Deze bevindt zich 15 kilometer van Athene, beschikt over 1000 aanmeerpunten voor boten tot 40 meter. Echter, zijn dit enkele van de vele havens die langs de griekse kusten te vinden zijn. Voorbeelden hiervan zijn Zea Marina of de haven van Lavrios.

Het griekse klimaat, uw grootste vriend!

Griekenland heeft een mild warm klimaat. In de zomer stijgen de temperaturen. Ook worden de dagen langer. Wat betekent dat u langer kunt genieten van de vele activiteiten die er te doen zijn wanneer u kiest om een boot te huren. Over het algemeen blaast er in Griekenland een sterke noordelijke wind.

Daarnaast zijn haar zeeën zijn over het algemeen rustig en aangenaam, met lage getijde. Hierdoor kunt u kiezen tussen genieten van een rustige rit per zeilboot in de Egeïsche zee. Een dag met de catamaran varen in de Ionische zee. Of een privé feest geven in de Middellandse Zee in een van onze mooie jachten.

Als u heeft besloten een boot huren in Griekenland, twijfel niet om u ervaring met ons de delen op de Nautal site.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *