Waar moet ik op letten? De perfecte catamaran huren

Duizenden klanten hebben met plezier gebruik gemaakt van onze diensten en een onvergetelijke ervaring beleefd in een van onze boten. Maar we weten dat velen die dit lezen terughoudend zijn wanneer het gaat over de perfecte catamaran huren. Dus vandaag legt Nautal uit hoe je de juiste catamaran kiest.

Huur de perfecte catamaran

Aspecten van de perfecte catamaran huren:

Cabines:

Een belangrijke factor bij het kiezen van de perfecte catamaran zijn het aantal cabines. We letten hier op of het dubbele of enkele cabines zijn, afhankelijk van het aantal personen met wie je gaat reizen, moet je letten op de soort cabines die er zijn. Sommige catamarans hebben een converteerbare lounge waardoor het maximaal aantal plaatsen verhoogd. Plan je een reis in Ibiza vergeet dan niet dit punt, bekijk hier welke catamarans je voorgangers in Ibiza hebben gekozen.

Schipper:

Weet je niet hoe je een catmaran moet besturen, of wil je alleen puur genieten van de zee, huur dan een catamaran met schipper. De schippers kennen in bijna alle gevallen de omgeving uit hun hoofd en kunnen daarom alle geheimen en spectaculaire gebieden laten zien. Vergeet dit niet te vragen!

Badkamers:

Als we rekening houden met het aantal mensen die mee op reis gaan, moeten we ook letten op het aantal badkamers. Het aantal badkamers op catamarans kan variëren,  dus als je op reis gaat met 8 personen en er is maar 1 badkamer, dan wordt dit erg krap. Veel catamarans zijn ingedeeld met een badkamer per cabine, dus heb je liever je eigen douche of reis je met een grotere groep, dan zijn er genoeg catamarans met een privé badkamer.

Huur de perfecte catamaran

Lengte:

Wanneer we letten op de lengte, moeten we bedenken dat dit invloed zal hebben op de snelheid. Hoe langer de catamaran, hoe sneller deze vaart. Doorgaans is de leefruimte binnen ruimer wanneer de  catamaran langer is, alhoewel dit ook ligt aan de opstelling van het interieur. Ben je een liefhebber van snelheid en comfort, kies dan een grote catamaran.

Huur de perfecte catamaran

Bouwjaar:

Moet ik een antieke of oude catamaran huren? Veel mensen vragen zich dit af, en goed recht ook! Of men denkt dat een oude boot een antieke sfeer meebrengt, of het is qua prijs voordeliger. Aan de ene kant is dit juist, maar bij vaartuigen is het bouwjaar cruciaal. Zeewater zorgt er namelijk voor dat de romp beschadigd, dus hoe ouder de boot, de meer zorg erbij komt kijken. Daarom is het over het algemeen populairder om catamarans en andere boten te huren met recentelijke bouwjaren. Kies je toch voor een catamaran die wat ouder is, let er dan goed op of alles in goede staat is. Vraag ook wanneer de boot voor het laatst gerestaureerd is, zo weet je of je een catamaran huurt die vaart alsof het een nieuwe is.

Bij Nautal hebben we verschillende catamarans die uw verwachtingen zullen waarmaken. Om dit te verzekeren maken we gebruik van klantenbeoordelingen waarbij voorgangers hun mening kunnen geven over de boten. Dus zodra een klant van mening is dat iets verbeterd moet worden, dan weten niet alleen wij dat, maar ook de booteigenaar en de andere klanten.

Huur de perfecte catamaran

Dit zijn belangrijke aspecten waar je op moet letten bij de perfecte catamaran huren. Als je een catamaran gaat huren, zie je onderaan altijd de details en voorzieningen van de boot. Natuurlijk, bij twijfels over de perfecte catamaran kun je altijd bij ons terecht!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *